Αρχική σελίδα

Βιβλίο Μαθηματικών Γ' Λυκείου

Το παρόν βιβλίο διδάσκεται απο τον μαθηματικό του σχολείου μας Παύλο Βασιλείου παράλληλα με το σχολικό βιβλίο. Περιέχει την θεωρία σε μορφή ερωτήσεων και ασκήσεις κατά κεφάλαιο για καλύτερη κατανόηση της ύλης.

Για να δείτε το βιβλίο πατήστε εδώ.

BeActive School 2023

Η συμμετοχή του σχολείου μας στη δράση #Beactive 2023

 

Η εντατικοποίηση του ρυθμού ζωής στην υψηλών ταχυτήτων σύγχρονη κοινωνία έχει ως συνέπεια τη σωματική και ψυχική φθορά του ατόμου, την αποξένωση, την όξυνση των κοινωνικών προβλημάτων, τον πνευματικό μαρασμό και την αδράνεια. Βασική στόχευση της ανθρωπότητας στην ιστορική της διαδρομή παραμένει το «εὖ ζῆν» και η βελτιστοποίηση της ποιότητας ζωής. Το σχολικό συγκρότημα Παναγιάς Διασέλλου, συμμετέχοντας στη δράση της BEACTIVE και την πανελλαδική σχολική σκυταλοδρομία, διατρανώνει το μήνυμα της αναγκαιότητας υιοθέτησης υγιών και ισορροπημένων προτύπων ζωής, διατροφικών συνηθειών και δραστηριότητας. Διοργανώνει στις 29/9/23 αγώνα δρόμου και πεζοπορία 2km σε μια μοναδικής ομορφιάς ορεινή -παραλίμνια διαδρομή στις Μελάτες Άρτας.

Οι μαθητές για την Θεσσαλία.

ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΔΙΑΣΕΛΛΟΥ.

Σε μία αξιέπαινη πράξη προχώρησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γενικού Λυκείου και του Γυμνασίου Παναγιάς Διασέλλου του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη Άρτας, καθώς συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης για του πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Picture

"Κάνοντας πράξη την συμπαράστασή τους στους δοκιμαζόμενους από τις πλημμύρες κατοίκους του Θεσσαλικού κάμπου, το προσωπικό , οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γενικού Λυκείου και του Γυμνασίου Παναγιάς Διασέλλου, συγκέντρωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη, αρωγός στην προσπάθειά μας αυτή, ανέλαβε την αποστολή της ανθρωπιστικής μας βοήθειας στους πληγέντες.

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών μας που ανταποκρίθηκαν άμεσα και στήριξαν την πρωτοβουλία των σχολείων μας
", αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωσή του οι Διευθυντές των δύο σχολείων, Κων/νος Κλάρας και Ελπίδα Τσεφετάκη.

Πρόσθετες Πληροφορίες